hit counter

Welkom op onze genealogiesite

We zijn blij dat je langskomt om onze site te bezoeken. Deze website is gemaakt in de hoop dat herinneringen aan onze voorouders bewaard blijven. Waar zouden wij zijn zonder onze voorouders? Velen kennen we, maar anderen zullen we nooit ontmoeten. Met dat in gedachten zijn we begonnen met het samenstellen van een stamboom. De opzoekingen gaan zowel langs mannelijke als langs vrouwelijke lijn teneinde een zo volledig mogelijke stamboom te kunnen opmaken. We hopen via deze site nog meer gegevens te kunnen verzamelen om de stamboom verder uit te werken en aan te vullen. In deze stamboom zitten ongetwijfeld fouten die wij zelf gemaakt hebben of die wij in ons enthousiasme achteloos overgenomen hebben. Aarzeel niet ons daarop te wijzen, want wij willen die graag rechtzetten. Langs deze weg doen we dan ook een oproep aan iedereen die ons kan helpen bij de verdere afwerking van onze stamboom en familiegeschiedenis. U kunt ons o.a. helpen met volgende gegevens : overlijdensberichten, trouwboekjes, foto's, levensverhalen. Het is een werk van lange adem, dus kom regelmatig terug om te zien wat er bijgekomen is.

Onze geschiedenis


Privacy

Details van levende personen zijn om privacyredenen niet zichtbaar op deze website. Dus geen geboortedata, geen foto's en ook geen andere persoonlijke gegevens van personen die nog leven. Familieleden kunnen zich registreren, waardoor het, na aanmelden, wel mogelijk wordt deze gegevens te raadplegen.

Waarom doen we het?

In elke familie is er wel iemand die naar zijn of haar voorouders op zoek is, om het familieverhaal te vertellen. Genealogie doen is geen koude verzameling van feiten, maar in plaats daarvan leven geven aan iedereen die ons is voorgegaan. Door onze voorouders te vinden, vinden we op de een of andere manier onszelf. Het gaat verder dan alleen het documenteren van feiten. Het gaat over wie we zijn en waarom we de dingen doen zoals we ze doen.

Meer

 

Maak kennis met onze familie

Links

Ontdek onze familie

Deplorez

- Personen met de naam Deplorez

De Potter

- Personen met de naam De Potter

Verbanck

- Personen met de naam Verbanck

Bogaert

- Personen met de naam Bogaert


Wij zijn zij

We zijn trots op wat onze voorouders hebben kunnen bereiken. Hoe ze hebben bijgedragen aan wie we nu zijn. Het gaat om het respecteren van hun ontberingen en verliezen, hun nooit opgeven, hun vastberadenheid om door te gaan en een leven voor hun gezin op te bouwen. Het gaat tot diepe trots dat de vaders vochten en sommigen stierven om van ons een natie te maken en te houden. Het gaat tot een diep en immens begrip wat ze voor ons deden. Het is even trots en liefdevol dat onze moeders worstelden om ons te baren, zonder hen zouden we niet kunnen bestaan, en daarom houden we van elk van hen, zo ver terug als we kunnen reiken. Dat we geboren mogen worden wie we zijn. Zodat we ze kunnen herinneren. Dus dat doen we. Met liefde en zorgzaamheid en het opschrijven van elk feit van hun bestaan, want wij zijn zij en zij zijn de som van wie we zijn.


Top 100 achternamen

Hier ziet u de meest voorkomende achternamen in onze stamboom.
Snelle links

Contacteer ons

Neem contact op
Familienamenlijst
Onze verhalen

Webmaster bericht

We doen er alles aan om ons onderzoek te documenteren. Als u iets heeft dat u zou willen toevoegen, neem dan contact met ons op.